framme!

För ett ta sen komm vi fram till hotelet Molberg så nu har vi varit utte och ätit pizza på en resturang som hette "haket".
Skönt att äntligen vara framme efter en lång bilresa, i hotelrummet har vi 4 sängar, en stor garderob, ett litet skrivbord med spegel och tv, enkelt men finnt. Nu sitter jag och äter godis och kollar lite på tv :)
imorgon ska jag, mamma och min lillesyster ut och shoppa lite ;), jag behöver nya jeans och tröjor. jag såg ett par snygga jeans på gina tricot som jag kanske ska köpa.

jag har satt ihop lite bilder från hotelet här. :)



mot skåne.

  Nu har jag suttit i bilen i ca 2½ timme och har kankse 3-4 timmar kvar, yippe!
de ända jag har jort är att lyssna på musik, sovit kollat på datan och kollat ut genomfönstret på alla träd och berg.
just nu är vi i mjölby, he he låter lite skumt men så hette de vist.
jag hoppas att vi är framme snart. D är så långtråkigt att sitta här i bilen, d finns liksom inget att göra,
fast jag har ju mina M&M's jag måste äta upp, mumsigt.



Onsdag

åhh.. vad jag är trött för att jag var typ uppe runt sju idag för att jag skulle följa med pappa till hans jobb för att tjäna lite extra pengar. om ni undra vad j jorde så kuvertera jag tele2 grejer (ja tele2 grejer i kartong kuver), så d höll ja på me hela dan från ungerfär runt åtta till ca kl fem. d var ganska enformingt plus att jag har små rivsår på fingrarna från alla kartoger och papprer, men j får ju pengar för d.  :D ungerfär 50 kr i timmen fick ja plus att ja jobba hela dagen igår med.
Snart ska jag väll gå och börja packa allt ja ska ha med ner till skåne, min familj och jag ska åka dit och hälsa på släckten och gå på dop, mitt lilla kusin barn ska nämligen döpas :)
jag hoppas att jag kan blogga därifrån så ni får se lite bilder och läsa vad som händer :) <3





Ett litet collage jag rörde ihop igår :)

ny blogg

Hej hej och välkommen till min nya blogg!
Just nu ser min blogg inte så super snygg ut men d ska jag ändra på så småning om
Som sakt, jag heter Elina och född 94 och bor söder om stockholm, här kommer ni att få läsa om allt möjligt, helt enkelt min vardag och vad jag gör på dagarna osv.
Just nu sitter jag vid datorn och fixar med bloggen men ska snart äta min semla 'mumsigt' eller hur?det är ju trots allt fettisdagen idag ;P <3


semlor är ju otroligt gott :DSmaskens, eller hur?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0