dålig uppdatering...

har verklingen inte uppdaterat på år känns det som! sry för det men det har vart slut spurt med alla saker i skolan eftersom dom sätter betygen den här veckan "/ sen har helt ärligt inte orkat och haft tid. 
har ingen aning vad jag ska ha på skolavslutningen! Har hittat en fin klänning på indiska men jag vet inte riktigt en, vad ska ni ha på er? Måste jag köpa ny bikini också! måste verkligen åka till stan.

heaven! skulle verklingen villa ha en walk in closet! skulle inte ni??







Fredag


min bild till So, vad tycks?

<3...

Icecream Waffle Earrings SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COMOreo Ring SEK 299, Mi Lajki - NELLY.COM Choco SB Bracelet SEK 499, Mi Lajki - NELLY.COM
Strawberry Bracelet SEK 499, Mi Lajki - NELLY.COMChoco Strawberry Earring SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COMPink Icing Bracelet SEK 499, Mi Lajki - NELLY.COM
hur söta som helst från nelly.com! <3<3

plugg,plugg.....

ja rubriken säger ju allt....


tisdag

hejhej! blogga inte igår pga att jag hade ont från tandutdragningen. idag har vi bakat sockerkaka med bär i på hkk och det blev väldigt bra, lite kladdigt kankse ;P ja va med vea, och jecca den här gången :)
jag satt och fundera på hur jag skulle se ut i blå ögon eller kanske gröna eller mörk, mörk bruna, eller grå. ja de skulle va roligt om man hade olika linser så kunde man ena dagen ha blå andra dagen bruna osv. ;P de skulle va lite roligt eller hur`?

 






tjo!

hej! jag vet, jag har inte bloggat på hela helgen sorry. men vi har haft fullt upp, både lördag och hela söndag har jag extra jobbat på pappas jobb för att få lite extra pengar :D jag fick ihop 1 765 kr, inte illa va??
sen på lördag kväll var vi hos våra grannar och kollade på melodifestivalen, först tyckte jag norge sög men efter ett tag fastna låten på huvet och den blev ganska bra. turkie var också bra tycker jag och så klart svergie! vilckatycker ni va bäst?
ja imorn ska jag dra ut den andra tanden och jag vill verkligen inte! uushh... de gör så ...... ont efter! buhu.... :( men, men de ska jag nog klara av.
kram /elina <3

Söta smycken...

kollade runt lite på cocoo.se och man hittar alltid  super söta smycken! 
smycken som föreställer godsaker, laptopps, kameror osv i miniatyrer :) finns andra vanliga snygga smycken också, värd att kolla in! :)
 
glass och tårta :D
 
ett jätte snyggt armband och en liten råsa donut :)
 
en liten cupcacke och en bling laptopp!

härlig systemkamera och en chokladpralin!
 
tingeling och peace örhängen <3

fredag!

hejhej, äntligen fredag! efter skolan gick jag och ebba hemm till mig för att göra hemkunskapsläxa, de gick bra och vi blev klara ganska fort. i skolan böt vi platser och jag fick flytta ett snäpp och jag fick sitta bredvid alexander...
hehe igår satt jag och evelina och webbcama me varan ;P länge sen man använde en sån ;P

Torsdag

vart på naturhistoriska med klassen idag, när vi skulle åka dit han madde,micha och några fler inte med tunnelbanan ;P he så dom komm med tunnelbanan efter ;P de va lite komiskt ;D
vart på vårdcentralen ida för att ta alergi prov, hade en väldigt konstig läkare som jag knappt hörde vad han sa ;P
vet inte en om jag är alergisk men de får ja reda på snart. våra te sorter komm idag och jag måste prova äpple fläder som är en grönt te :) mm...


hey!

hej hej sry för dålig uppdatering! igår orkad jag inte blogga för jag hade as ont i tanden eller snarare hålet! för jag drog ut en tand igår, gjorde inte så ont att dra ut den men efter att bedövningen släppt sved och värkte det as mkt!
idag har jag pluggat och vart med alva på bilden. sen joggade jag och evelina vår rundra som vi har bestämt att vi ska göra på söndagar, tisdagar och torsdagar. jag måste verkligen handla!
lista på vad jag behöver handla:
* ny bikini (h&m)
* klänning
* spray för att inte slita på håret lika mkt närm man plattar.
* Systemkamera! :D sparar.
* Kläder!!
puss och kram/ elina


rolig grej..

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hallå? Elina? ho ho? :P<3

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
mamma sa att det inte händer ngt speciellt på söndag.<3

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
nu ska vi se om det här fungerar :)

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
jag tycker att det ser ganska mulet ut :/

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
önska dig det du önskar mest.<3

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
du fattar precis ;D <3

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
du har ett nytt medd, ring "222".

8.
Vad vill du höra mest av allt?
e det okej om jag oxå gör chocklad <3

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
då tror folk att man typ är galen och pratar med sig själv ;P <33

10.
Din romantiska replik?
förlåt! det kom inte jag ihåg.

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
ja tror jag inte jobbar alls då. <33

hehe, pröva slälv! väödigt roligt ;P/ kram och godnatt <33

Måndag

hejhej,var i skolan som vanligt i dag och fick gå upp till skolsyster ( skulle mätas, vägas, synen osv..) och det gick bra.
på rasten tog milla och jag fias kajal och rita på henne, hon blev superfin! hjärta på kinderna, lite mustasch och skägg. ;P
När vi satt och åt middag så helt plöstligt fråga nora..
Nora, - vet ni hur länge en katt kan leva utan huvud?
jag, - men snälla en katt kan inte leva utan huvud.
Nora, - jo, en hel vecka!
vad får hon allt ifrån?!


rump-potatis...

haha kolla vi hade en rump-potatis hemma! ;P


hehe..

haha, så himla söt!

lördag

hej hej, i fredags så åkte jag och evelina in till ringen, för jag behövde kolla på bikini. Hitta en jätte fin med små blommor i olika färger på med jag köper den förmiodligen sen. jag köpte ett par balerinaskor från indiska.
evelina köpte, tröja, kjol, trosor, bh och skor. varför är det alltid så att evelina köper jätte mkt när vi är ute och jag köper typ 2 grejer ;Phehe, men jag håller faktiskt på att spara.
idag har evelina och jag samlat ihop pant burkar som vi panta på bea, fick ihop 67 kronor :) yhe.. ;P drev.. ne men det var faktiskt bra.

här är skorna jag köpte :)
<3

torsdag

hej hej, sory att jag inte bloggat men vi har haft as mkt plugg så det kanske inte blir så mkt den här
veckan.
i skolan va det pannkakor och vi hade pannkaks tävlig :d den som åt mest vann och fick typ 1 krona va alla, (eller så var det 6) jag och micha sluta äta efter 5 typ, madde efter 6 och då va de bara hanna och kelly som var kvar och dom höll på as länge till slut vann hanna med 12 pannkakaor! och kelly gav upp vid 11, fattar inte hur ni orkade? ;P

bilden är tagen från google.


måndag

hejsan, vart i skolan som vanligt och det var bra, vi satt som vanligt kvar länge i matsalen, vi gick därifrån typ 5 min innan vi började och då sa matanten att om vi inte går 20 i nästa gång får vi diska våra talrikar själva, uhh.. scary... ( fast hon kan inte göra så) hehe...
jag måste verkligen köpa nya kläder! bickini, kläningar, nya ballerina och mkt mer. jag håller på att spara ihop till sen systemkamera :D vill verkligen ha en sån, då kan man ta så snygga bilder :D min kamera är paj för tillfälle så.. är behov av en kamera!


snygg bild, inte jag som har tagit den men med en systemkamera kan man ta såna här fina bilder! :D

söndag


söt kläningen från ginatricot eller hur? <3

Hello!

hejhej, har vart på landet i helgen och vi har målat på huset men nu är ja tillbax.
i lördags åkte vi till kusinerna och fira anton som fylde 11, jag och sara tog massa bilder med hennes systemkamera ( vill också ha!) som ni förhopningsvis får se sen :).
vad har alla gjort på valborg då?

hehe, kommer ni ihåg? han som sjunger!haha...

RSS 2.0