kelly 15 år!

har haft en väldigt bra dag. Det börja med att jag och madde åkte in till kungsholmen för att börja lägga upp pickniksakerna. vi + milla, hanna, vea och fia hade ordnat en födelsedags överaskningspicknick till kelly som fyller 15idag. I alla fall vi fixa upp allt fint och så, sen några minuter senare komm dom andra som hade med sig kelly med ögonbindel och inte viste någonting. bra väder var det och vi satt och fika med frukt, cider, cupkakes, kex med ost osv.
Väldigt trevligt var det, de va typ jätte många som filma och tog kort på oss :O okeej...?. De komm typ ngt från stklm radio som fråga nån fråga om stockholm stadio eller nåt. Sen komm madde, milla och fia hemm till mig och vi spela the sims 3 :). De kommer bilder senare från dagen osv, kram Elina <3

god morgon..

god morgon! ska snart dra till doktorn, ska får reda på om ja är allergisk mot ngt och i så fall vad typ. hörs sen, Elina <3

Chill dag...

fy Elina! hur ska jag ha det? blogga eller inte? men jag har bestämt mig för att blogga igen! :D
Idag var Emilia här och vi spela sims 2, hade en chill dag. Jag fick The sims 3 :D yippie, de va som en förskottspresent / skolavslutnings / dragit ut tänder presentgrej kan man säga ;P. jag har inte prövat det en för min data är bajskontig men jag och milla pröva det hos kelly i går och det var roligt ( hur mår min heddis?) haha Kelly. :P
jag pimpa Emilias naglar, dom blev jordgubbsnaglar väldigt söta :) ett bra tips är att youtuba! kram Elina <3

 
strawberry nails! :)<3                                 The sims 3 :)

evelina här

evelina här, sitter bredvid elina.
vi har det jättetråkigt, nyss hade elina jättekul genom att hålla min hand och slå på tangenterna, hon skrattade!
elina har fått tandställning, det syns inte, men hon får inte äta sega godisar så mina framtidsplaner är att äta upp hennes bubbles i hennes fina prydliga skålar som man absolut inte får ställa fel!
goodbye!


observera, vi är otroligt häta.


Gästinlägg - Milla is in tha house!

Ja tekniskt sett är jag faktist under Elinas tak så ja. Vi har hemma spa och jag har haft leransikte (?) japp o vi har haft hårbortagning och nu målar vi naglarna, allt detta inför skolavslutningen imorron!
Vi har druckit te och fikat haha :D. Men jag tänkte bara säga hej och ni får gärna gå in på min blogg med www.valienteh.blogg.se
SÅ älskarej Elina och alla er andra fina vackra bloggläsare
Och BTW R.I.P ni vet..
Alla soliga kyssar och allt!
/Modigh<3

Grattis svergie!

hejhej, jag vet att jag inte bloggat på ett tag igen men jag har inte orkat och så känner jag att jag inte vet vad ja ska skriva om. Fats jag ska försöka börja blogga mera nu tycker jag.
Tack min vän Emila( Valienteh.blogg.se) som påminde mig om att de kanske är dags nu att börja blogga igen :P.
jag och mamma har vart och handlat idag, fick med mig en bikini (yippie) lägger upp bild senare. jag la undan en vit jeans jacka på veromoda också tror att jag kommer köpa den faktiskt. Ingen klänning har jag hittat så det blir min blåa från Gina som jag köpte föra året tror jag plus mina gladiator skor.

Juste grattis Svergie! idag är det ju Svergies nationaldag så det får man ju inte missa. har ni jort något speciellt på denna dag då? såhär ser google ut idag, väldigt snyggt tycker jag :)

kram, Elina.

RSS 2.0